sâmbătă, 25 iulie 2015

FRÂNȚI PE ROATĂ


În prim-planul măsurilor de eradicare a naționalismului în România și fără absolut nici o justificare, am ajuns pe nesimțite cu funia de gât care ne prăvălește în neantul desființării şi al interzicerii totale.

Am ajuns cu toții, vrând-nevrând, sub ghilotina care împarte nedreptatea strigătoare la cer a oricărei opinii şi conștiințe libere, sfidând orice bună cuviință şi adevăr, am ajuns, iată, într-un raport de natură machiavelică, față în față cu călăul pus să îndeplinească injustiția, macabrul omor politic.

Am sperat şi crezut că gâdele de care vorbim are, în fond, alte gânduri de restituție morală datorate suferinzilor din închisori, luptătorilor anticomuniști din munți şi tuturor năpăstuiților care s’au scăldat în binefacerea suferinței de-a lungul a zeci de ani de domnie şi teroare a leviatanului comunist.

Am sperat! Am sperat şi ne-am înşelat, căci frânghia s’a lipit tot mai mult de gâtul nostru spre sufocare, iar acum, iată, s’a strâns de tot! Visăm, ori suntem martorii unui caraghioslâc, a unei farse de prost gust ce dorim să se sfârșească cât mai grabnic?!

Cărui drept datorăm această nelegiuire, poleită în interpretări discordante, false şi consfințită de un decret promulgat de însăşi preşedintele țării? În ce veac trăim, oameni buni? Cine sunt cei ce-au ajuns să ne batjocorească pentru că încercăm să gândim ca oameni liberi, şi mai ales, cu ce drept suntem judecați de acest nou şi veritabil “tribunal al poporului”?

Năluca putrefactă a stângii comuniste s’a întors la putere sub altă mască, continuându-și cu dispreț implacabil masacrul adversarilor întrerupt temporar!… Lipsesc doar numele originale ale călăilor veritabili de altădată1) care au răstignit atâtea milioane de români pentru crezul lor în libertate, trimițându-i în fundul iadurilor comuniste, în întunericul aiudurilor şi piteştiurilor!

Curând, nu vor rămâne pe pereți decât seceri şi ciocane “proletare” – iar noi, aceleaşi VICTIME de totdeauna frânte pe roată…

 1)_____ – Voitinovici, Petrescu și alții…

de Nicolae NIȚĂ

sursa:
http://www.miscarea.net/w/




 ===============================================================
=========================================================================
===============================================================